Vraag & antwoord

Wat is de productencatalogus?

In de productencatalogus vindt u al het gecontracteerde jeugdhulpaanbod (producten en aanbieders) in de regio Haaglanden. Met behulp van filters kan een geschikte aanbieder bij de hulpvraag van de jeugdige gevonden worden. U kunt als jeugdige, ouder en als verwijzer filteren op hulpvraag, hulpaanbod, doelgroep en locatie. Weet u niet goed bij welk filter u moet beginnen? Gebruik dan het stappenplan.

Voor wie is deze productencatalogus bedoeld?

De productencatalogus is bedoeld voor jeugdigen, ouders en verwijzers in de regio Haaglanden. De productencatalogus helpt bij het vinden van de juiste aanbieders bij de hulpvraag voor jeugdigen.

Hoe gebruik ik de filters?

Met behulp van de filters kunt u uw zoekresultaten verfijnen. Als u een van de filters gebruikt kunt u ervoor kiezen de resultaten te laten weergeven, of nog verder te filteren op (een van de) drie andere filters. De filters zijn:

  • Hulpvraag
  • Hulpaanbod
  • Doelgroep
  • Locatie

In de filter Locatie kunnen alle aanbieders binnen een bepaalde straal worden gezocht. Als u bijvoorbeeld alle aanbieders binnen een straal van 5 kilometer vanaf uw huis wilt zien, kan dat met dit filter.

Welke gegevens van de aanbieder kan ik vinden?

Naast informatie over de hulpvraag, hulpaanbod en doelgroep waarin een aanbieder voorziet, zijn ook de contactgegevens van alle locaties en een algemene beschrijving van de organisatie te vinden.

Vragen over de productencatalogus?

Heeft u opmerkingen, tips of vragen over de productencatalogus? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen over jeugdhulp? Neem dan contact op met de toegang tot jeugdhulp van de gemeente waar de jeugdige woont.

Meer informatie over jeugdhulp in de regio Haaglanden?

Bent u op zoek naar informatie over het contracteren, berichtenverkeer of declareren van jeugdhulp? Kijk dan op www.sbjh.nl. Informatie over de lokale toegang van de tien gemeenten vindt u hier.