Prodeba B.V.

Prodeba biedt gespecialiseerde zorg aan kinderen en jongvolwassenen (0-35 jaar) met een ontwikkelingsstoornis, psychiatrie en bijkomende problematiek. De gespecialiseerde zorg bestaat uit ambulante begeleiding, schoolbegeleiding en diagnostiek en behandeling vanuit de specialistische GGZ.

 

De begeleiding is gericht op het bevorderen van de zelfstandigheid en participatie in de samenleving en wordt geboden op alle levensgebieden van de cliënt en diens netwerk. Een goede aansluiting op de andere betrokken hulpverleners en het netwerk van de cliënt is hierbij essentieel. Door inzet van de intensieve gespecialiseerde begeleiding kan voorkomen worden dat een kind uitvalt op school, thuis komt te zitten, opgenomen of uit huis geplaatst moet worden.

 

Naast gespecialiseerde begeleiding biedt Prodeba ook specialistische GGZ vanuit onze visie op een multidisciplinaire integrale aanpak rondom het kind/ gezin. De poliklinische behandelafdeling heeft specifieke expertise op het gebied van Infant Mental Health, ontwikkelingsstoornissen en transitiepsychiatrie.

Prodeba B.V.

Locatie

Delftse Jaagpad 1 C

2324 AA

Leiden

Telefoon 31 715803695

info@prodeba.nl

www.prodeba.nl