De Opgroeipraktijk B.V.

Bij de OpgroeiPraktijk helpen we kinderen, jongeren en hun gezinnen wanneer ze te maken krijgen met problemen in hun functioneren of in hun ontwikkeling. We zijn gespecialiseerd in het bieden van hulp bij psychische klachten, ontwikkelingsbeperkingen en problemen in de opvoeding. De OpgroeiPraktijk biedt hulp in de vorm van informatie en advies, onderzoek en diagnose, therapie, coaching, training en e-health. Dit doen wij met behulp van bewezen methodes.
Wij bieden hulp bij het oplossen van verschillende psychische problemen, klachten en stoornissen: Angst, fobie, depressie, AD(H)D, ASS, trauma, gedrag, persoonlijkheid, psychosomatisch, cognitief, opvoeding, eetproblemen, dwang en zindelijkheid. Met onze positieve benadering, persoonlijke aandacht en praktische, oplossingsgerichte programma’s geven we inzicht in waar klachten vandaan komen en, nog belangrijker, concrete handvatten en oplossingen om je leven weer op de rit te krijgen.
Bij de OpgroeiPraktijk werken wij met een team van hoog opgeleide psychologen, dat bestaat uit geregistreerde Klinisch psychologen BIG, GZ-psychologen BIG en Psychologen NIP. Afhankelijk van de hulpvraag kiezen wij samen de psycholoog die het beste kan helpen bij het oplossen van problemen.

De Opgroeipraktijk B.V.

Locatie

Calandstraat 12

2521 AG

Den Haag

Telefoon 31 881232660

ciap@carehouse.nl

www.deopgroeipraktijk.nl