Disclaimer

De inhoud van de website www.jeugdhulp-haaglanden.nl is door het H10 Inkoopbureau, namens de regio Haaglanden, met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De regio Haaglanden en het H10 Inkoopbureau aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de getoonde inhoud en de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

 

Veel informatie in de digitale productencatalogus is door verschillende jeugdhulpaanbieders aan het H10 Inkoopbureau aangeleverd. Alle jeugdhulpaanbieders hebben die informatie met de grootst mogelijke zorg aangeleverd. Het H10 Inkoopbureau en de jeugdhulpaanbieders doen er alles aan de informatie actueel en juist te houden. De regio Haaglanden en het H10 Inkoopbureau zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die door individuele zorgaanbieders wordt aangeboden.

 

De regio Haaglanden en het H10 Inkoopbureau garanderen echter niet dat de inhoud van de online productencatalogus volledig, accuraat en juist is. Mocht u in deze productencatalogus informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist of verouderd is of ten onrechte is geplaatst, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Het is niet toegestaan om inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen te delen zonder schriftelijke toestemming van het H10 Inkoopbureau.